Twee landen 1 gevoel telesu simkaart


Algemeen

Economische groei van Suriname heeft geleid tot een grote vraag naar hoger opgeleid personeel. Suriname kampt met een tekort aan hoogopgeleiden. Dat is een probleem op de arbeidsmarkt, bij de overheid en in het hoger onderwijs zelf. Daarom staat het Surinaamse bedrijfsleven en overheidswezen open ten aanzien van buitenlandse aanbieders van arbeid. Bovendien is het opdoen van buitenlandse werkervaring tegenwoordig een pré bij elk internationaal opererende organisatie. Stage in Suriname is HOT!

 

 

Het succes van een stage in Suriname is sterk afhankelijk van een goede voorbereiding en begeleiding. Daarom helpen we je graag hierbij. Volledige en actuele informatie over stage lopen in Suriname staat voor ons op de eerste plaats. Je kunt verder direct met ons in contact komen op diverse stagebeurzen en presentaties op hogescholen en universiteiten of neem direct een kijkje in onze online vacaturebank

 

Een stageplek in Suriname biedt de volgende voordelen:

• C.V. building
Stage lopen in Suriname (het buitenland) is tegenwoordig een absolute must op je CV. Het staat gelijk aan werkervaring. Met een uitdagende stage bij een interessant bedrijf in het buitenland op je C.V., zul je een zeer goede indruk achter laten bij sollicitaties.

• Praktijkervaring
Studenten merken al snel dat zij, ondanks theoretische kennis, eigenlijk nog weinig weten van de praktijk. Bepaalde routines, vuistregels, taalgebruik, vergader- en verkooptechnieken, die binnen organisaties als vanzelfsprekend zijn, zul je tijdens je stage verder ontwikkelen.

• Leer de branche kennen
Een stage in Suriname biedt de uitgelezen mogelijkheid om de branche van dichtbij te ontdekken. Ontdek of de functie die jij ambieert, wel aan jouw verwachtingen voldoet.