Twee landen 1 gevoel telesu simkaart

Mogelijkheden

Make a Move 2 biedt stages in Turkije voor alle studies en voornamelijk bij multinationals. We hebben diverse stageplekken met betrekking tot marketing, commercie, accountancy, marktonderzoek, juridische dienstverlening, logistiek, multimedia, communicatie, consultancy, techniek, toerisme, zorg, sociaal werk, pedagogiek en design.
 

• Zomerstages

Als jij je zomervakantie liever nuttig besteedt, dan is een zomerstage ideaal voor jou! In veel studieprogramma’s is geen tijd meer ingepland voor het lopen van een stage. Als je toch een stage wilt lopen, dan betekent dit automatisch studievertraging. Met deze stage is het mogelijk om in de zomervakantie (juni/juli/augustus) stage te lopen en kennis te maken met een hoog aangeschreven instelling of bedrijf. Met de zomerstage kun je dus zonder studievertraging werkervaring in het buitenland opdoen!


• Afstudeerstages

Tijdens een afstudeerstage doe je wetenschappelijk onderzoek bij een bedrijf of organisatie om je scriptie over te schrijven en af te studeren. Deze stages zijn op hoog niveau en vaak iets pittiger dan meeloopstages. De duur van de stage is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. De minimale stageperiode is 10 weken.
 

• Meeloopstages

Bij een meeloopstage mag je meedraaien in een bedrijf om de werkzaamheden in jouw studiegebied en de bedrijfscultuur te leren kennen. Een meeloopstage kun je in verschillende fasen van je studie doen, zowel in de Bachelor als Masterfase. Het is vaak een erg leerzame en goede aanvulling op jouw huidige studie. De duur van de stage is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. De minimale stageperiode is 10 weken.
 

• Duale werkplekken

Ook de studenten die duaal studeren bieden wij de gelegenheid een tijdelijke periode werkervaring op te doen in Turkije. Voor meer informatie over onze duale werkplekken kun je het beste even contact opnemen met een van onze recruiters.