Twee landen 1 gevoel telesu simkaart


Missie

 

Make a Move 2 heeft als doelstelling de uitwisseling van kennis en vakmanschap tussen Nederland en het buitenland te bevorderen. We willen graag een brug slaan tussen Nederlandse deskundigheid en de maatschappelijke, economisch en sociale ontwikkeling van Suriname.
 

Make a Move 2 is zeer dynamisch en altijd in contacten met verscheidene partijen, Make a Move 2 straalt eenheid uit die is vastgelegd in een aantal kernwaarden.

Kernwaarden
*Integriteit
*Teamwork
*Kwaliteit

Make a Move 2 verwacht van al haar medewerkers dat zij invulling aan deze kernwaarden geven.
 

Integriteit

Make a Move 2 is integer, hieronder verstaan wij objectiviteit en transparantie ten opzichte van onze klant, stakeholders en andere partijen. Deze onpartijdigheid stralen we zo wel extern als intern uit. Zowel voor organisaties als onze klanten is een goede vertrouwensrealtie voor ons van essentieel belang. Hierdoor zijn wij in staat de kwaliteit van onze stages constant te verbeteren en kunnen wij de stagiair en de coordinerende onderwijsinstantie alle begeleiding bieden die noodzakelijk is voor een succesvolle stage in het buitenland.

Teamwork

Het belang van teamwork is cruciaal voor een organisatie als Make a Move 2. Om in de behoefte van onze klanten te kunnen voorzien zijn wij constant bezig met het delen van informatie en voortdurend leren van elkaar. Door op deze manier te operationaliseren zijn wij beter in staat zowel interne als externe ontwikkelingen in een vroeg stadium te ontdekken. Ons team in Nederland, Turkije en Suriname is goed op elkaar afgestemd zodat we op een efficiente wijze met elkaar kunnen werken en onze doelstellingen kunnen verwenzenlijken.
 

Kwaliteit

Make a Move 2 weet zich op een positieve manier te onderscheiden van andere partijen. Wij weten ons zo te profileren omdat bij alles wat wij doen kwaliteit voorop staat. Al onze stageplaatsen voldoen aan de kwaliteitseisen van Nederlandse opleidingsinstituten. Omdat wij alleen de beste kwaliteit leveren zijn we in staat ons netwerk van organisties continue uit te breiden.