Twee landen 1 gevoel telesu simkaart

Mogelijkheden


Over ons
Bij Make A Move 2 staan uw wensen centraal, deze wensen worden afgestemd op de kwaliteiten van de stagiair. Op deze manier ontstaat er een win win situatie voor beiden partijen. Wij zoeken en selecteren de kandidaten aan de hand van uw openstaande vacatures. Vervolgens maakt u een definitieve keuze uit een aantal potentiële kandidaten.

Voordelen
In zee gaan met stagiairs biedt uiteenlopende voordelen. Als aanbieder van stageplaatsen is uw organisatie in staat om tegen betrekkelijk lage kosten te beschikken over jonge en gemotiveerde studenten. Deze medewerkers kunnen hiernaast worden ingezet in het reguliere werkproces en zullen daarnaast invulling geven aan hun stageopdracht die gerelateerd is aan hun functie binnen uw organisatie. Onze studenten leveren kennis vanuit een andere cultuur en hebben een andere visie op processen binnen een organisatie. Dit betekent dat een Nederlandse stagiair van grote toegevoegde waarde kan zijn voor uw organisatie.

Ook werken wij in tegenstelling tot andere stagebureaus vanuit de opdrachtgever. Make a Move 2 speelt in op vrijstaande vacatures binnen uw organisatie waar wij vervolgens invulling aan geven. Na inschrijving zullen een aantal kandidaten, die overeenstemmen met het gewenste profiel, worden geïnterviewd. Vervolgens zullen de meest geschikte kandidaten worden voorgesteld aan de werkgever.