Twee landen 1 gevoel telesu simkaart


Kosten


Om de stageperiode van alle studenten zo succesvol mogelijk te laten verlopen en omdat elke student andere wensen en behoeftes heeft  bieden wij 4 stagepakketten aan.

Binnen alle vier de stage pakketten staat persoonlijke dienstverlening, kwaliteit van de stageplaats en huisvesting centraal. De pakketten zijn samengesteld op basis van onze ervaringen met studenten die jullie zijn voorgegaan.

Binnen het bepaal je eigen koers programma ondescheiden we het Basic, Standard, Premium en het huisvestingspakket. Onderstaand tref je een uitgebreid overzicht van de diensten en services die onderdeel zijn van de verschillende stagepakketten.


 Bepaal je eigen koers


 Bij afname van het Basic, Standard of huisvestingpakket heb je nog steeds recht op 7% korting op je vliegticket.

*Fiets op lokatie houdt in dat er bij het studentehuis een fiets voor je klaar staat bij aankomst. Deze fiets is beschikbaar voor verhuur

*Het buddy systeem is uniek als t gaat om stage lopen in het buitenland. Middels het buddy systeem wordt jij gedurende 1 tot 2 weken gekoppeld aan iemand die al stage in Suriname loopt en je alle ins en outs van Suriname kan geven.

*Het wel of niet ontvangen van een stagevergoeding is afhankelijk van de branche en sector waarin jij stage gaat lopen

*Het welkomstpakket bestaat uit een tas met verschillende gadgets, goodies en weetjes van Suriname. Ideaal en onmisbaar gedurende je stage in Suriname!

*Voor stagiairs geldt een speciaal tarief voor het vliegticket, dit tarief is alleen van toepassing op stagiairs die stage lopen via Make A Move 2. Het gaat om een flexibel ticket waarbij de heen en terugreisdatum ten alle tijden gewijzigd kunnen worden. De maximale duur van het ticket is twaalf (12) maanden en geldig gedurende de volgende perioden:

Amsterdam – Paramaribo 1 januari t/m 19 juni
16 augustus t/m 22 september
1 oktober t/m 30 november

Paramaribo – Amsterdam 1 februari t/m 10 juli
19 september t/m 31 december


LET OP! Voor sommige opleidingen en/of onderwijsinstellingen is een verlaagd tarief van toepassing op het Premium pakket, vraag hiernaar bij je inschrijving!


Neem een vriend of vriendin mee en ontvang korting op je stagepakket!

Het pakkettarief is exclusief de kosten voor het visum. Het is ook mogelijk enkele diensten afzonderlijk af te nemen. Voor de tarieven van de afzonderlijke diensten kun je per mail (of telefonisch) contact met ons opnemen. Voor sommige studenten  gelden andere tarieven omdat wij een samenwerkinsverband met hun school hebben! Neem hiervoor per mail (info@makeamove2.nl) contact met ons op.

 

Komen je ouders langs in Suriname?

Als je bij ons het totaalpakket geboekt hebt, kunnen je ouders via ons, zonder extra betaling, huisvestingsbemiddeling en korting op hun vliegticket aanvragen.

 

Mogelijkheden om je plannen te financieren

Je kunt je stage in Suriname op meerdere manieren financieren. Er bestaan verschillende beursprogramma’s en vaak kun je ook je studiefinanciering en ov jaarkaart
vergoeding meenemen. Daarnaast bieden de organisaties waarmee wij samenwerken vrijwel altijd een stagevergoeding.

 

Voorwaarden

Om stage te lopen in Suriname moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

• Je bent minimaal 18 jaar

• Je zoekt een stage voor een periode van minimaal 6 weken