Twee landen 1 gevoel telesu simkaart


Mogelijkheden


Make a Move 2 biedt stages voor alle studies en bij diverse bedrijven, van multinationals tot het midden en klein bedrijf. Daarnaast kun je stage in Suriname lopen bij de overheid en bij diverse maatschappelijke instellingen. We bieden dus zowel in de private als de publieke sector stages aan. We hebben diverse stageplekken met betrekking tot marketing, commercie, accountancy, marktonderzoek, juridische dienstverlening, logistiek, multimedia, communicatie, consultancy, techniek, toerisme, zorg, sociaal werk, pedagogiek en design. Klik hier voor onze online vacatures.  Indien je een specifieke stage wilt volbrengen in Suriname waarvan we niet direct een vacature beschikbaar hebben op onze website, geen nood onze database en ons netwerk is groter dan hetgeen we op de website aanbieden. Staat jouw droom stage er niet tussen neem dan per mail contact met ons op wij kijken of er binnen ons netwerk toch een geschikte stage plaats in Suriname beschikbaar is.
 

• Zomerstages

Als jij je zomervakantie liever nuttig besteedt, dan is een zomerstage ideaal voor jou! In veel studieprogramma’s is geen tijd meer ingepland voor het lopen van een stage. Als je toch een stage wilt lopen, dan betekent dit automatisch studievertraging. Met deze stage is het mogelijk om in de zomervakantie (juni/juli/augustus) stage te lopen en kennis te maken met een hoog aangeschreven instelling of bedrijf. Met de zomerstage kun je dus zonder studievertraging werkervaring in het buitenland opdoen!
 


• Afstudeerstages

Tijdens een afstudeerstage doe je (wetenschappelijk) onderzoek bij een bedrijf of organisatie om je scriptie over te schrijven en af te studeren. Deze stages zijn op hoog niveau en vaak iets pittiger dan meeloopstages. De duur van de stage is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. De minimale stageperiode is 10 weken.

 

• Meeloopstages

Bij een meeloopstage mag je meedraaien in een bedrijf om de werkzaamheden in jouw studiegebied en de bedrijfscultuur te leren kennen. Een meeloopstage kun je in verschillende fasen van je studie doen, zowel in de Bachelor als Masterfase. Het is vaak een erg leerzame en goede aanvulling op jouw huidige studie. De duur van de stage is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. De minimale stageperiode is 10 weken.

 

• Duale werkplekken

Ook de studenten die duaal studeren bieden wij de gelegenheid een tijdelijke periode werkervaring op te doen in Suriname. Voor meer informatie over onze duale werkplekken kun je het beste even contact opnemen met een van onze recruiters.